Supa de Morcovi cu Portocala

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 portocala
  • 750ml de supa (de carne sau legume, eu am facut de legume pentru ca e vineri)
  • 150 ml de smantana lichida
  • patrunzel pt ornat

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana devine lucioasa, se adauga morcovii taiati rondele sau cubulete. Se prajesc cateva minute. Se adauga supa (eu facut de legume pt ca e vineri) si se lasa sa fiarba aproximativ 20 de minute pana morcovii sunt moi. Se pune in robotul de bucatariesi se face crema.

Se rade coaja la un stert de portocala si se stoarce sucul de la jumatate. Se adauga amandoua in supa si se amesteca. Se pune si smantana lichida si se amesteca.
Se serveste cu crutoane sau cu patrunjel tocat deasupra.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Chifle cu legume si carnaciori

Chifle cu legume si carnaciori
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj