Supa de maruntaie de porc cu hrean

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr maruntaie adica inima, limba, adidas de porc (unghia )
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 1 lingurita piper boabe
  • sare
  • 2 cuburi supa de carne
  • 2 morcovi
  • 1 legatura frunze patrunjel
  • 1 radacina hrean
  • 500 grsmantana
  • 3 galbenusuri ou

Mod de preparare

Curatam inima de eventualele resturi de cheaguri de sange , taiem arterele mai mari, limba o spalam bine si curatam bine si unghia de porc.

Toate se pun la fiert de preferinta in oala cu presiune cu cca 4 l apa. In apa in care le punem la fiert adaugam 1 lingurita sare, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru macinat, 1 foaie de dafin ,1 lingurita piper boabe si cele 2 cuburi de supa. Se lasa la fiert in oala cu presiune cca. 40 minute de cand a inceput sa fiarba.

La sfarsitul timpului de fierbere ,se scot bucatile din zeama , se scot oasele din unghia de porc si se taie fasii . Limba se curata si ea de pielite si se taie si ea fasii. La fel procedam si cu inima.

Zeama ramasa se strecoara intr-o alta oala si se pune din nou la fiert impreuna cu morcovii feliati , si cand acestia sunt pe jumate fierti se adauga si fasiile de maruntaie sa fiarba impreuna. Se mai potriveste de sare daca mai e nevoie .

Separat se amesteca galbenusurile de ou cu smantana, si la acesasta adaugam cate un pic din supa fierbinte sa o diluam , apoi o turnam peste zeama din oala . Presaram supa cu patrunjelul verde tocat si lasam sa dea un clocot.

In in fiecare farfurie se razuie hrean si peste se pune supa fierbinte. Se lasa cateva momente si apoi se amesteca si se serveste fierbinte.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Spaghete cu creveti aromatizați

Simplu aromat și ușor! Dor de vară, dor de mare! Spor și poftă bună!

Spaghete cu creveti aromatizați
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj