Intr-un vas se topeste untul, legumele (morcovul si ceapa) se curata se spala si se toaca, se adauga peste untul topit si se dunstuiesc cateva minute. Apoi se adauga lintea si supa de legume (apa, supa de vita) si dupa ce incepe sa fiarba la 5 minute se adauga cubuletele de cartofi si frunzele de dafin, usturoiul, curry si cuminul.
Se fierb impreuna circa 25 de minute, se gusta de sare si piper si se drege gustul dupa dorinta. Cand lintea e fiarta (fierbe in acelasi timp cu cartofii) se indeparteaza frunzele de dafin, se ia de pe foc si se serveste supa calda.
Un tort pentru un pusti care implineste 16 ani, ceva racoros, rapid si cu fructe din compot si stare naturala....
Desert tort cocktail cu fructeAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.