Supa de Legume (Minestrone) cu Tortellini

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • tortellini
  • spanac
  • ricotta
  • ceapa
  • morcov
  • telina
  • rosii in bulion sau rosii curatate de pielita si seminte si tocate
  • legume (eu am folosit 1 dovlecel si ardei gras rosu, verde si galben taiate cuburi)
  • rozmarin
  • busuioc si patrunjel proaspete
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Tocam sau radem fin morcovul, ceapa si telina (dupa caz). Le calim cu uleiul si sare pina se inmoaie, apoi varsam legumele tocate in apa sau supa de legume pregatita din timp si lasam sa fiarba pina cind legumele sunt gata.

Adaugam rosiile si lasam sa fiarba alte 5 minute. La sfirsit adaugam tortellini si lasam sa fiarba dupa cum scrie pe punga sau cutia lor.

Stingem focul si adaugam verdeata tocata si macinam piper.
* putem adauga orice leguma care ne place, proaspete sau din amestecurile congelate mazare, fasole verde, varza sau spanac taiate fideluta.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...