Supa de galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 1 ceapa potrivita
  • - 2-3 morcovi
  • - albitura
  • - patrunjel
  • - gris
  • - 2 oua
  • - sare, delicat
  • - un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar

Mod de preparare

Preparare:

Se toaca ceapa, morcovul si albitura si se pun la fiert impreuna cu 2 lingurite de delicat, se prepara galustele din oua, gris, sare si bicarbonat (le face pufoase). Consistenta galustelor sa nu fie nici prea moale nici prea tare - cat sa stea lingurita dreapta (la 2 oua intra cam 150-200 gr de gris - depinde si de ou cat e de mare). Aceasta compozitie se lasa sa se "odihneasca" 5 minute dupa care se pune cu lingurita in supa. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert pana galustele au devenit pufoase - le incerci cu o firculita) . La sfarsit dupa ce ai stins focul la supa se pune si patrunjelul tocat fin.

Pofta buna!

Tipp : pentru a se desprinde mai usor galustele de lingurita - aceasta se inmoaie in supa fierbinte!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.