Supa de carne cu stracciatella

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • 15 l supa de carne
  • 8 oua
  • 6 linguri cascaval
  • sare, piper macinat

Mod de preparare

Punem supa sa dea in clocot si intre timp se bat ouale cu sare, piper macinat si adaugam cascavalul razuit.

In momentul in care supa a dat in clocot, adaugam ouale batute cu cascaval si amestecam bine si luam supa de pe foc.

Se serveste cu patrunjel verde tocat sau ardei iuti.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post

Am facut aceasta placinta pentru mama mea care tine tot postul si merita ceva bun. Este foarte aromata si delicioasa!

Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj