Supa crema de somon

Portii
8
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g burta de somon
  • 2 fire praz
  • 5 cartofi
  • 1 morcov mare
  • 400 g ardei copti tinuti in otet
  • 1 tulpina apio
  • sare roz de hymalaia si verdeturi de Provence
  • fasii de somon afumat
  • fulgi de chili (optional)

Mod de preparare

Curatam legumele apoi cartofii, prazul si tulpina apio le taiem cubulete iar morcovul rondele. Indepartam cotorul si semintele ardeilor copti si ii taiem fasii. Intr-o oala incapatoare punem prazul la calit si dupa 2-3 minute,apio si morcovul.Dupa alte cateva minute, in care amestecam, adaugam cartofii si acoperim legumele cu apa. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam burta de somon, apoi fasiile de ardei copti.Dupa ce au fiert toate ingredientele luam oala de pe foc, le scoatem din supa si dupa ce se racoresc, alegem oasele de somon,daca sunt. Blendam toate legumele adaugand cate un polonic de supa, pana ajungem la consistenta dorita. Asezonam cu sare roz de Hymalaia si cu verdeturi de Provence. Servim cu fasii de somon afumat si optional cu fulgi de chili. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Cotlet de miel la grill marinat in vin rosu

O friptura frageda si usor de facut...ce sa mai zic de timpul stat in bucatarie!!! ;) 

Cotlet de miel la grill marinat in vin rosu
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj