Supa Crema de Rosii - de post, pregatita cu blenderul Oster

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 rosii (350 g)
  • 1 ceapa mica (50 g curatata)
  • 1 morcov mic (50 g curatat)
  • 1 lgt busuioc
  • 50 g ardei gras
  • 1000 ml apa
  • 50 g orez cu bob mare

Mod de preparare

1. Spalam rosiile, scoatem cotorul si le taiem in bucati mari apoi le punem intr-o cratita cu morcovul si ceapa taiate bucatele, ardeiul gras si 900 ml apa. Lasam la fiert 15-20 minute.

2. Tranferam legumele fierbinti impreuna cu putina zeama in vasul blenderului Oster Classic Chrome si mixam pana cand obtinem consistenta dorita.

3. Separat fierbem orezul in 100 ml apa si il adaugam ulterior cremei de rosii.


s-aveti pofta!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...