Supa Crema de Porumb cu Caju - de Post cu Blenderul Oster

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 grame porumb fiert (din conserva) + putin porumb fiert pentru decor
  • 75 grame caju crud
  • neprajit
  • hidratat cateva ore
  • sare
  • piper alb
  • dupa gust
  • 250 ml supa de legume fierbinte
  • putina boia de ardei dulce pentru decor
  • patrunjel proaspat
  • pentru decor

Mod de preparare

Porumbul se scoate din conserva, se clateste si se scurge bine, dupa care se transfera in vasul blenderului.
Se adauga caju hidratat, supa de legume, sare si piper.
Se mixeaza totul pornind de la cea mai mica viteza si crescand turatia treptat, pana cand obtinem o crema foarte fina (dureaza max. 1 min.).
Supa crema de porumb cu caju (chowder) astfel obtinuta se toarna in boluri, se decoreaza cu boabe de porumb, boia si patrunjel verd tocat si se serveste imediat. Supa aceasta se consuma toata, nu se reincalzeste, deoarece se va „imprastia”. Cantitatea este data pentru 2 portii.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot

Am jucărie nouă, v-am zis! :) Îmi vin tot felul de idei în minte și nu știu pe care s-o încerc...

Rulou de somon cu hribi si sos de alune de padure la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj