Curatam si spalam legumele, apoi le taiem cuburi de marimi cat de cat egale ca sa fiarba toate cam in acelasi timp. Intr-o oala adaugam legumele si cateii de ustuoi, punem putina sare si apa cat sa le acopere, apoi lasam la fiert pana ce toate legumele se inmoaie.
Cand sunt gata fierte stingem focul s lasam putin sa se racoreasca supa apoi cu ajutorul unui blender vertical pasam pana devine o crema fina. Asezonam de sare si turnam smantana.
Dam dinou supica la foc cat sa dea doua trei clocote gustam de sare, apoi stingem focul. La sfarsit adaugam leustenul/patrunjelul tocat marunt.
Servim alaturi de crutoane.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.