Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu "stoc" de legume (in lipsa de timp puteti folosi " vegeta" " delikat" sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute.
In paralel preparam un sos " pesto" ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei.
Pesto:
Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin.
Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto.
Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...
Cand eram copii mamaia ne facea niste biscuiti, le ziceam braduleti, presara deasupra zahar tos. Stiu ca aveau in compozitie...
Desert biscuiti cu smantana fermentataAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.