Gazpacho II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt pasta fina:
  • 2 rosii decojite
  • 1 castravete curatat de coaja
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca zeama de lamaie
  • o jumatate lingurita de sare
  • un praf de piper
  • 1 catel de usturoi
  • Apoi se mai adauga:
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras rosu
  • un sfert de ceapa
  • patrunjel

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele pt pasta fina in blender si se amesteca bine.
Apoi, aceasta se toarna intr-un bol si se aduga rosiile, castravetele, ardeiul si ceapa taiate cubulete mici.
La sfarsit, se orneaza cu patrunjel tocat.
Este o supa foarte racoritoare, care vara, se serveste cu cuburi de gheata intregi sau pisate.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...