Gazpacho II

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt pasta fina:
  • 2 rosii decojite
  • 1 castravete curatat de coaja
  • 1/4 ceasca ulei de masline
  • 1/3 ceasca zeama de lamaie
  • o jumatate lingurita de sare
  • un praf de piper
  • 1 catel de usturoi
  • Apoi se mai adauga:
  • 2 rosii
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras rosu
  • un sfert de ceapa
  • patrunjel

Mod de preparare

Se pun toate ingredientele pt pasta fina in blender si se amesteca bine.
Apoi, aceasta se toarna intr-un bol si se aduga rosiile, castravetele, ardeiul si ceapa taiate cubulete mici.
La sfarsit, se orneaza cu patrunjel tocat.
Este o supa foarte racoritoare, care vara, se serveste cu cuburi de gheata intregi sau pisate.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...