Ciorbita de Pui cu Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 2 gogosari
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 4-5 cartofi
  • bulion
  • vegeta, piper
  • busuioc

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si se pune sa fiarba carnea de pui spalata.

Se ia spuma ce se formeaza. Se aduga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, ardeii sau gogosarii tocati. sa lasa sa fiarba si apoi se adauga pe rand in oala cartofii, mazarea si fasolea verde.

Se lasa sa fiarba toate si cand sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust, bulionul si se lasa sa mai dea un clocot.

Se adauga verdeata tocata marunt dar eu nu am avut decat un pic de busuioc.

In farfurie poti sa mai adaugi si smantana. Eu am pus iaurt.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Pateu de ficat cu visinata si migdale

Mananc rar pateu de ficat Doar atunci cand este preparat de casa . S-au adunat niste ficatei de curca si de rata de la ...

Pateu de ficat cu visinata si migdale
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj