Ciorbita de Pui cu Legume

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 morcovi
  • 2 gogosari
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 4-5 cartofi
  • bulion
  • vegeta, piper
  • busuioc

Mod de preparare

Se pune apa la fiert intr-o oala si se pune sa fiarba carnea de pui spalata.

Se ia spuma ce se formeaza. Se aduga ceapa tocata marunt, morcovul tocat, ardeii sau gogosarii tocati. sa lasa sa fiarba si apoi se adauga pe rand in oala cartofii, mazarea si fasolea verde.

Se lasa sa fiarba toate si cand sunt fierte se adauga vegeta si piper dupa gust, bulionul si se lasa sa mai dea un clocot.

Se adauga verdeata tocata marunt dar eu nu am avut decat un pic de busuioc.

In farfurie poti sa mai adaugi si smantana. Eu am pus iaurt.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...