Ciorba Rapida de Fasole cu Ciolan Afumat a la Roxana

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ciolane de curcan afumate
  • 6 ciolane afumate mici de porc
  • 3 conserve de fasole cannellini gata fierte (cam 800 gr)
  • 3 morcovi
  • o ceapa si jumatate taiata marunt
  • o conserva mare de 1 kg de rosii zdrobite in sos de rosii (crushed tomatoes)
  • 2 ardei rosii copti taiati marunt
  • o jumatate de ardei galben crud
  • foi de dafin
  • cimbru
  • sare
  • piper boabe si macinat
  • frunze de patrunjel taiate marunt
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Oala cu presiune am umlut-o cu apa ( de asta a iesit ciorba si nu iahnie! ) si ciolane, morcovi, cimbru, piper boabe si am fiert-o cam 45-50 minute.

Ceapa am calit-o impreuna cu ardeii, sare, piper.
Rosiile le-am amestecat cu fasolea, ceapa, ardeii si lea-m lasat sa fiarba la foc mic cam 20 minutein oala de tuci.

Cind ciolanul a fost fiert, l-am scos pe un platou, am scos carnea de curcan si am rupt-o in bucatele, ciolanele de porc le-am lasat intregi.

Am strecurat zeama de pe ciolane si am amestecat-o cu fasolea/ rosii.

Am adaugat ciolanele si carnea de curcan, si frunzele de patrunjel.

Am servit-o cu gogonele bulgaresti (de cumparat) si am pus putina zeama de la muratura in fiecare portie de ciorba.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Braduti din biscuiti

Mos Craciun are niste spiridusi care umbla printre noi, afla ce ne dorim si ne face cate o surpriza. Adina (Mitinita cum o...

Braduti din biscuiti
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj