Ciorba de Pui si Ficatei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un pui fara piept
  • 300g ficat de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 3 cartofi mai mari
  • pasta de ardei (facuta de mama la borcan) bulion
  • cimbru
  • leustean (eu am pus uscate) patrunjel verde
  • bors de acrit (eu am pus bors Magic)
  • se poate inlocui cu zeama de varza
  • sare de lamaie
  • fidea
  • sare

Mod de preparare

Carnea o portionam si o spalam bine, la fel si ficateii. Le punem in apa si dam sa dea cateva clocote, spumam daca este cazul si schimbam apa.
Dupa ce a inceput din nou sa fiarba punem legumele taiate marunt, radacinoasele date pe razatoare mica si lasam sa fiarba cca. 15 minute, peste legume punem pasta de ardei, bulionul, cartofii taiati cuburi mai mari, cimbrul si leusteanul, mai lasam sa fiarba pana ce cartofii au fiert bine, adaugam si fideaua, iar la sfarsit acrim cu bors (in functie de cat de acru vreti) potrivim de sare, stingem focul si deasupra punem patrunjelul tocat.
Noi am servit cu mamaliguta si ardei iuti. Se poate pune si smanatana, sau se poate manca cu ceapa alaturi de o felie zdravana de paine!

Pofta buna!

Prajitura cu iaurt si caise

Bors de dovlecei cu stevie

Prajitura turnata cu branza si visine

Parteneri
Bucataras.RO

Briose cu branzeturi si seminte

Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.

Briose cu branzeturi si seminte
Culinar.RO

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Prajitura cu cocos si visine
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura