Se spala puiul bine si se pune la foc intr-o oala cu apa si un pic de delikat.
separat se curata zarzavatul si se marunteste dupa gust, (pe razatoare sau cu cutitul )se calesc impreuna fara cartofi.
dupa ce a fiert puiul se scoate si se imparte in bucati se pune la loc in oala cu cartofii si zarzavatul calit bine (zarzavatul trebuie sa fie inmuiat ca un sos fara bulion)se lasa sa fiarba si cartofii apoi se adauga pastele fainoase.
Dupa ce au fiert se adauga borsul amestecat inainte intr-o cana cu putina apa calduta. Si apoi bulion care se da o data in clocot.
La sfarsit se bat ouale dupa ce ai stins focul si se pune verdeata.
Sare sau delikat se adauga dupa gustul fiecaruia si preferinta lui la sfarsit dupa ce ai pus borsul deoarece borsul maggie contine si el un pic de sare si delicat.
P. S. frunzele de leustean si telina dau un gust placut oricarei ciorbe.
Se serveste si calda si rece deoarece carnea de pui nu e grasa
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.