Ciorba de Pui A la Grec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui cu os (sau 2 mai mici)
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 4 galbenusuri de ou
  • 300ml smantana
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala de 5-6 litri. Dupa ce da primul clocot se aduna spuma, se mai lasa sa fiarba cam 1 sfert de ora si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand s-au fiert toate ingredientele (max 30 min) se scot pe o farfurie se dezoseaza pieptul si dupa ce a fost taiat cubulete se pune inapoi in zeama. Se da focul la minim si se adauga smantana frecata cu galbenusurile, dar cu mare atentie sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara marar proaspat tocat.

Se acreste cu suc de lamaie sau sare de lamaie dizolvata dupa gust.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.