Ciorba de Pui A la Grec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui cu os (sau 2 mai mici)
  • 2 cepe
  • 4 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 pastarnac
  • 4 galbenusuri de ou
  • 300ml smantana
  • sare
  • marar

Mod de preparare

Se pune la fiert pieptul de pui intr-o oala de 5-6 litri. Dupa ce da primul clocot se aduna spuma, se mai lasa sa fiarba cam 1 sfert de ora si se adauga si legumele curatate dar intregi. Cand s-au fiert toate ingredientele (max 30 min) se scot pe o farfurie se dezoseaza pieptul si dupa ce a fost taiat cubulete se pune inapoi in zeama. Se da focul la minim si se adauga smantana frecata cu galbenusurile, dar cu mare atentie sa nu se taie, apoi se ia de pe foc si se presara marar proaspat tocat.

Se acreste cu suc de lamaie sau sare de lamaie dizolvata dupa gust.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj