Ciorba de Peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cozi si capete de peste (am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei. Cand incep sa se inmoaie turnam cca 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare. Adaugam rosiile pentru ciorba.
Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca. Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200

Iata ca am ajuns si la reteta cu nr. 200. Nu pot sa ma laud ca am facut cine stie ce lucruri complicate sau inovatoare pana...

Tort Napoleon - reteta cu nr. 200
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.