Ciorba de Peste

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cozi si capete de peste (am avut de crap si caras)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei rosu si verde (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • o cescuta rosii pentru ciorba (preparate in casa)
  • 1 l bors
  • 3 linguri orez
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • leustean si patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita usor de preparat, gustoasa si sanatoasa.

Legumele taiate marunt le punem la inabusit in ulei. Cand incep sa se inmoaie turnam cca 1,5 l apa fierbinte si lasam sa fiarba.
Cand sunt aproape fierte adaugam orezul si potrivim gustul de sare. Adaugam rosiile pentru ciorba.
Turnam borsul pe care l-am dat inainte intr-un clocot atunci cand orezul este fiert. Pestele il punem la sfarsit si-l lasam doar cateva minute sa clocoteasca. Oprim focul si adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.