Ciorba de Perisoare IV

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3l apa
  • 3 linguri Bors Magic
  • 1/2 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi mici
  • 1 lingura bulion
  • putin patrunjel verde
  • sare
  • Pt perisoare:
  • 250 gr carne de vita
  • 2 linguri de orez
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput pregatim compozitia de perisoare astfel: amestecam carnea tocata (de vita, in cazul meu) cu cele 2 linguri de orez, sarea, piperul. Se pot adauga si alte verdeturi precum patrunjel sau marar. Toata compozitia o facem bilute mici.

Punem la fiert cei 3 l de apa intr-o oala. Intre timp tocam marunt ceapa, morcovul, radacina de patrunjel, cartofii, rosia. Eu am pus si putin ardei gras pt culoare. Cand incepe sa fiarba apa punem legumele in oala. Adaugam sare si putin delikat. Lasam la fiert 10 min.

Adaugam si perisoarele una cate una si mai lasam la fiert cam 30 min.
Spre final punem si cele 3 linguri de Bors Magic. Sau mai multe ... dupa gust (mai acru).
Ciorba e gata daca a fiert orezul din interiorul perisoarei.

Adaugam patrunjel proaspat tocat deasupra atat pentru prezentare cat si pt gust! : (numai ca eu nu am avut!
Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.