Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.
Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.
Cand a fiert carnea de pe oase, adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.
Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.
Dupa aproximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.
Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!
E destul de greu de preparat aceasta reteta daca nu aveti ingredientele necesare , specifice din Portugalia. E inca una din...
Cod Bacalhau cu Alheira si Grelos la cuptorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti