Spalati legumele.
Curatati-le de coaja si apoi taiati felii de 2-3 mm grosime radacinoasele iar ceapa tocati-o marunt.
Alegeti frunzele de tulpina, dar pastrati si o parte din aceasta mai ales din partea superioara a plantei.
Spalati frunzele in mai multe ape.
Puneti apa la fiert. Cand clocoteste adaugati legumele tocate. Puneti un capac si fierbeti 8-10 minute.
Adaugati loboda tocata fasii de aprox. 1 cm. , orezul ales si spalat in cateva ape si pasta de tomate. Mai fierbeti inca 10 minute.
Potriviti de sare si stingeti focul.
Din oua faceti o omleta simpla pe care o rulati si o taiati fasii subtiri.
Serviti ciorba calda sau rece, dulce sau acrita cu otet aromat, impreuna cu fasii de omleta.
Pofta buna!
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.