Coastele de iedut se taie si se spala foarte bine.
Se pun la fiert in apa rece si se spumuieste ori de cate ori este necesar.
Intre timp se taie legumele. Se adauga peste carne cand aceasta este fiarta.
Se fierb legumele si se sareaza dupa gust.
Se adauga sucul de rosii si borsul de putina.
Se da intr-un clocot si se adauga taieteii, continuandu-se fierberea pentru inca 5 minute.
Dupa ce se opreste focul se adauga galbenusurile pasate si se amesteca ciorba.
Se presara verdeturile tocate marunt.
Pofta buna!
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti