Ciorba de fasole verde

Portii
4
Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • fasole verde (un borcan)
  • 1 ceapa alba uscata
  • Cateva frunze de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • Sare dupa gust
  • 4 linguri de rosii cubulete la cutie
  • Un varf de lingurita sare de lamaie
  • Patrunjel, leustean si marar

Mod de preparare

In vasul in care doriti sa pregatiti ciorba, se calesc in putin ulei incins ceapa, frunzele de ceapa verde, ardeiul, toate tocate marunt si morcovul dat prin razatoarea mare. Se adauga sare dupa gust si rosiile cubulete, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba cam 20 de minute.
Apoi se adauga si fasolea verde la borcan (care e deja fiarta) si se mai lasa sa fiarba cam 10-12 minute.
Cand este aproape gata, se acreste cu un varf de lingurita de sare de lamaie.
Dupa ce luam focul, adaugam verdeturi tocate marunt (iar in momentul servirii se mai adauga putina verdeata).

Pofta Buna!

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/06/ciorba-de-fasole-verde.html

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba

Un tort care iti incanta toate,dar toate papilele gustative...Un tort lejer, blat insiropat cu cafea, crema racoroasa de...

Tort cu crema de vanilie si ganache de ciocolata alba
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj