O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!
Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate. Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj