Ciorba de Cocos

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un tacam si o pulpa de cocos (de curte)
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • ardei gras (congelat)
  • telina (congelata)
  • mazare (congelata)
  • 250 g rosii pentru iarna
  • 750 ml bors (de casa)
  • 2 oua
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

O ciorbita sanatoasa, gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult!

Am portionat carnea de cocos, am spalat-o si am pus-o sa fiarba intr-o oala cu apa si un praf de sare. Am indepartat spuma care s-a format.
Cat timp a fiert carnea, am curatat si spalat legumele proaspete. Am tocat morcovul si ceapa cubulete mici. Cartofii i-am taiat in bucati potrivite si i-am lasat intr-un castronel cu apa rece.
Cand a fiert carnea pe jumatate, am adaugat legumele tocate si pe cele congelate. Le-am lasat sa fiarba pana s-au patruns si am adaugat rosiile. Am potrivit gustul de sare, am mai lasat sa fiarba cateva minute si am pus borsul pe care l-am fiert inainte. Am batut doua oua bine si le-am turnat in ciorba amestecand usor sa se imprastie. Am inchis focul, am dat ciorbita deoparte si am adaugat verdeata tocata. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de visine

Dulceata de visine
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj