Ceapa, morcovul si telina se taie cubulete mici si se calesc putin in ulei. Peste acestea se toarna apa, si se lasa sa fiarba la foc potrivit (cu capacul pus). Tot acum se adauga si cateva boabe de piper.
Gogosarul si ciupercile se taie fasii subtiri si se adauga peste celelalte legume cand acestea sunt aproape fierte. Se adauga piper macinat dupa gust si se lasa ciorba sa fiarba la foc mic, cu capacul pus. Atentie: Daca ati adaugat si coditele ciupercilor pleurotus, ciorba trebuie lasata sa fiarba mai mult, acestea fierb mai greu!!!
Intr-un castron se pun galbenusurile, acestea se amesteca bine cu smantana si usturoiul zdobit. Cand ciorba este fiarta, se ia zeama si se toarna treptat peste smantana amestecata cu ouale si usturoiul. Cand aceasta s-a diluat bine, se toarna treptat in oala cu ciorba.
Se mai lasa aproximativ 10 minute pe foc, si se condimenteaza dupa gust cu sare si vegeta.
Dupa ce am oprit focul adaugam patrunjelul tocat marunt.
Se serveste cu ardei iute langa sau se mai poate acrii dupa gust cu otet.
Pofta buna!!!
Un desert delicios pentru copii si nu numai!
Orez cu lapte si sos de capsuniAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.