Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei incins, intr-o oala incapatoare. Cand se face aurie, se adauga morcovul taiat rondele si cartofii taiati cubulete. Se calesc putin impreuna, se adauga sare, zarzavatul (cu ce a pus fiecare pentru iarna la sticla) si rosiile cubulete si apoi se acopera cu apa. Dupa aprox 30 de minute se adauga o lingura de orez spalat bine (sau fidea) si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute.
Cand e aproape gata, se bat intr-un castronel un ou cu sare de lamaie (sau bors sau cu ce doriti sa acriti). Se ia din ciorba si se toarna incet peste ou, batand continuu, apoi amestecul se rastoarna inapoi in ciorba si se ia focul.
Dupa ce luam focul, adaugam verdeturi proaspete, tocate marunt.
Ciorba este gata in aprox 40 de minute.
Pofta Buna!
Învață să pregătești suberek cu carne: un preparat tradițional turcesc, crocant și savuros, umplut cu carne bine...
Șuberec - Rețeta de casă cu gust autenticMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti