Ciorba de caprioara cu smantana

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de caprioara 500 g
  • ceapa 100 g
  • morcovi 100 g
  • telina 100 g
  • patrunjel 50 g
  • ulei 50 g
  • orez 75 g
  • rosii 250 g
  • otet 40 ml
  • smantana 200 g
  • oua 2 buc
  • verdeata 1 leg
  • sare

Mod de preparare

Carnea de caprioara se taie cuburi si se pune la fiert in apa cu sare spumandu-se cat este nevoie. Ceapa se toaca marunt, se caleste in ulei, se adauga zarzavatul de supa taiat felii si se mai calesc impreuna cateva minute. Se sting cu apa si se pun in ciorba. Cand carnea este aproape fiarta, se pune orezul fiert separat si rosiile curatate de coaja si seminte si taiate cuburi. Smantana se amesteca cu galbenusurile de ou si doua linguri de otet si se adauga la ciorba.
La servit se presara cu verdeata tocata marunt.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...