Bors Din Oase pe Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Bors din oase de porc sau Ciorbita lui Yanis
  • 3 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • Oase de porc cu carnita
  • Rosii in bulion
  • Smantana pentru dres
  • Bors (eu am folosit borsul magic)
  • Patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • Sare
  • piper
  • delikat (facultativ)

Mod de preparare

Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana
Pofta buna!

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...