Bors Din Oase pe Porc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Bors din oase de porc sau Ciorbita lui Yanis
  • 3 cartofi potriviti
  • 2 morcovi
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1/2 telina
  • 1 patrunjel radacina
  • Oase de porc cu carnita
  • Rosii in bulion
  • Smantana pentru dres
  • Bors (eu am folosit borsul magic)
  • Patrunjel verde
  • marar
  • leustean
  • Sare
  • piper
  • delikat (facultativ)

Mod de preparare

Se pun la fiert oasele. Separat legumele taiate marunt se trag intr-o lingura de ulei. Se amesteca cu oasele se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba pana ce legumele sunt moi se adauga rosiile in bulion si borsul lasand sa mai dea un clocot. Daca folositi bors proaspat fierbeti borsul prealabil. Eu am folosit borsul magic din lipsa. Adaugati verdeata, acoperiti olita. Inainte de a servi dregeti cu smantana
Pofta buna!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...