Bors de peste cu leustean

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Carne de peste de cit mai multe feluri
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 500g zarzavat
  • leustean
  • 1-2 lingurite pasta de ardei sau de tomate
  • bors
  • sare ,piper

Mod de preparare

Morcovii, ceapa ardeiul si rosia se calesc putin in ulei, se adauga apoi albiturile de zarzavat, apa 4 -5 l ,celelalte ingrediente, mai putin borsul si pestele ,se lasa sa fiarba. Cind zarzavatul este fiert, se adauga pestele si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Se adauga o lingura de bors magic sau o cana de bors facut in casa.Se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu ardei iute...
Cine doreste poate pune si smantana.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.