Cureti zarzavatul, il speli si il tai in bucati mici sau in felii subtiri.
Inabusi zarzavatul in grasimea incinsa.
Torni 3 litri de apa fierbinte, sarezi si adaugi carnea.
Lasi sa fiarba la foc mic.
Amesteci smantana cu o lingurita de faina, cu bulionul de rosii si il subtiezi cu o cana de bors, apoi il torni in oala.
Pui o sfecla cruda, data prin razatoarea mare, apoi lasi borsul sa clocoteasca pana ce carnea este moale.
Presari marar tocat si servesti borsul cu smantana.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.