Clatim cu apa rece florescentele de soc si le punem in borcan.
Diluam drojdia de bere cu apa rece si o turnam in borcan.
Adaugam zaharul si compltam borcanul cu apa pana se umple.
Il asezam la loc umbrit dar calduros pentru a nu grabi prea tare procesul de fierbere.
qacoperit va sta borcanul si verificamla 5 zile daca procesul de acrire a inceput.
Sa specificam ca avem trei etape: acidulare, acrire, otetire.
Intre 5 si 7 zile trecem la tras vinul de pe drojdie spre a nu inainta in continuare in fierbere.
Rezulta un vin de casa cu proprietati terapeutice extraordinare de culoarea uleiului care poate fi schimbat cu orice colorant natural.
In rapart de cantitatea de zahar creste sau descreste alcolemia rezultata
Rece cu sau fara sifon este un bun tamaduitor al afectiunilor astmatice, bronsice si pulmonare, dar in cantitati mai mari devine un vino veritas si se va comporta ca atare.
O mancare foarte gustoasa cu rosii multe si cu un gust bun, bun de usturoi. Cu siguranta o sa va placa si voua mai ales ca e...
Pui cu rosii si usturoi la tigaieReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure