Vin de morcovi

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Zahar tos 5 kg ( 25 kg zahar brun)
  • Apa 10 litri
  • Morcovi 1,5 kg
  • Busuioc 1 crenguta
  • Drojdie 1 cub
  • Pesmet 1 1/2 - 2 cani

Mod de preparare

Se caramelizeaza 1 kg de zahar.
Se amesteca cu celelalte ingrediente si se lasa la fermentat 3 saptamani .
Se strecoara si se mai lasa la fermentat 3 saptamani.
Se consuma rece .

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri hot-dog

Am cumparat un rulou de genul asta de la o patiserie si fetitei mele i-a placut tare mult, asa ca nu am scapat pana cand nu...

Rulouri hot-dog
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.