Tinto de Verano (Vin Rosu, de Vara)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -vin rosu
  • -apa cu lamaie
  • -lamaie
  • -gheata

Mod de preparare

Intr-un pahar se pune gheata din abundenta.

Dupa se pun felii de lamaie (daca paharul e mai mare, daca e mai mic, doar o felie de lamaie, ca si mine), iar la sfarsit se completeaza cu apa cu lamaie si vin.

Cantitatile de vin si apa cu lamaie, trebuie sa fie egale.

Se serveste rece si tare bun mai e!

Pofta sa aveti!!!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Fursecuri marocane cu migdale

By Jamila, decat ca eu le-am facut cu migdale nu susan. Au iesit aproape doua tavi, circa 25 de bucati. Un pic le-am prea...

Fursecuri marocane cu migdale
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti