Suc din Pepene, Nectarine si Morcov

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g morcovi
  • 150 g nectarine
  • 200 g pepene galben

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.
Curatati nectarinele de simburii.
Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.
Turnati sucul in pahar si savurati rapid.
Nectarina este fructul perfect într-o zi caniculară. Şi asta pentru că are un conţinut de aproape 90% apă şi este o sursă de vitamine şi minerale importante, cu efect revigorant şi de stimulare a imunităţii: vitamina c, vitamina a, complexul b, dar şi potasiu, fosfor şi calciu.

Pepenele Galben este un fruct ideal pentru hidratarea organismului şi reînlocuirea mineralelor pierdute prin transpiraţie.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa