Suc de Varza Rosie Prin Presare la Rece

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g varza rosie
  • 1 legatura Patrunjel
  • 1 morcov mare

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.
Curatati bine cu o periuta morcovul. Introduceti ingredientele alternandule in storcatorul prin presare la rece Kuvings.

Despre varza rosie:
Oamenii de stiinta au identificat 36 de antocianini, dintre care 8 nu au fost niciodata detectati in varza alba. Aceste substante asigura protectie impotriva cancerului, imbunatatesc functiile creierului si contribuie la mentinerea sanatatii inimii.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Gem de caise

Nu mai aveam intenția să fac gem de caise, dar când am văzut cât de frumoase sunt aceste fructe în...

Gem de caise
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj