Suc de Mere, Grepfruit si Ghimbir Prin Presare la Rece

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc mere verzi potrivite
  • 2 buc grepfruit
  • 2 feliute subtiri Ghimbir

Mod de preparare

Spalati bine toate ingredientele.
Curatati grepfruit-ul de coaja.
Ghimbirul se curata de coaja cu o lingurita - radacina este picanta, trebuie folosita in cantitati mici.
Introduceti ingredientele alternandu-le in storcatorul prin presare la rece Kuvings.
Turnati sucul in pahar si savurati.
Recomandat la raceala
Ghimbirul este util in caz de raceli, gripa sau dureri de gat, iar grepfruit-ul intareste sistemul imunitar.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de cruditati cu ou fiert

Ce ziceti de o salata gata in doar cateva minute fara sa mai fie nevoie sa feliati manual? Ia uitati aici ce minunatie am eu,...

Salata de cruditati cu ou fiert
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj