Tot fructul de mur se va alege de partea vegetala si se va trece pe sub o ploaie de apa rece spre a fi spalat. Migdalele se coc la foc mic sa nu se arda, doar cat sa starneasca aroma pe care o are.
Damingeana spalata o punem aproape de fructele noastre si incepem sa le asezam in interiorul damingenei. Povestea este stiuta de la celelalte retete, doua saptamani la macerat, doua saptamani cu alcool dublu rafinat pana se intareste fructul, si apoi o baie cu tuica de cazan.
Mentionez ca o asa cantitate se poate adauga de trei ori tuica de cazan. La a patra oara se va adauga o alta cantitate de sirop sau zahar, si ar fi suficient sa mergem de la fruct la fruct.
Zeama de milinata este un deliciu oferit de mama natura, iar fructele consumate separat la prretete de cofetarie dau o nota aparte produselor realizate.
Pentru un pranz usor am pregatit un salau cu legume.
Salau la cuptor cu morcovi si dovleceiMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti