Tot fructul de mur se va alege de partea vegetala si se va trece pe sub o ploaie de apa rece spre a fi spalat. Migdalele se coc la foc mic sa nu se arda, doar cat sa starneasca aroma pe care o are.
Damingeana spalata o punem aproape de fructele noastre si incepem sa le asezam in interiorul damingenei. Povestea este stiuta de la celelalte retete, doua saptamani la macerat, doua saptamani cu alcool dublu rafinat pana se intareste fructul, si apoi o baie cu tuica de cazan.
Mentionez ca o asa cantitate se poate adauga de trei ori tuica de cazan. La a patra oara se va adauga o alta cantitate de sirop sau zahar, si ar fi suficient sa mergem de la fruct la fruct.
Zeama de milinata este un deliciu oferit de mama natura, iar fructele consumate separat la prretete de cofetarie dau o nota aparte produselor realizate.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.