Lassi cu Mango din Conserva

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 portii
  • -1 conserva (425 g) de mango felii, in sirop, tinuta in frigider de seara pana dimineata
  • -330 ml iaurt de baut, foarte rece
  • -1 varf cutit ghimbir pudra, optional
  • -miere si / sau zahar vanilat, dupa gust, optional
  • Pentru servit: fistic maruntit sau frunze de menta ori pudra de turmeric amestecat cu putina apa, optional

Mod de preparare

Scoateti conserva de mango si iaurtul din frigider.

Mixati continutul conservei de mango (cu tot cu sirop) impreuna cu iaurtul in blender, pana devine ca o crema spumoasa.

Adaugati pudra de ghimbir (optional) si mixati inca putin.

Gustati lassi. Daca il doriti mai dulce adaugati miere si / sau zahar vanilat, dupa gust (optional) si mixati pana la omogenizare.

Turnati in pahare.
Serviti simplu sau decorati-l presarand deasupra fistic maruntit sau frunze de menta.

In lipsa acestora puteti folosi pudra de turmeric amestecata cu foarte putina apa cu ajutorul careia “ trageti “ raze, de la centru spre margini (optional).

In ori care din variante, serviti imediat.
Mango-lassi, amestecul de iaurt cu pulpa de mango, este astazi popular peste tot in lume.
Dulce, cremos si racoritor, mango- lassi face parte din categoria lassi-urilor indulcite.

In locul unui suc incearcati un Lassi! o bautura rece care poate sa va schimbe starea de spirit!

Va recomand sa il serviti dupa mancarurile consistente de sarbatori si veti constata ca este ca “o gura de oxigen“ pentru organism.

Rafinat, gustos si sanatos, cu o aroma, textura fina si consistenta, fac din acesta bautura aromata indiana o incantare de la mic, la mare.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Ciuperci prajite (Multicooker)

Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!

Ciuperci prajite (Multicooker)
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj