Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatele de ghimbir se pun in paharul de blender, iar peste ele se pun mierea si zeama de lamaie.
Se pun 500 ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) si se mixeaza cateva momente cu blenderul.
Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare si se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servii, e indicat sa strecurati, gingerata.
Racorire placuta:)
Se poate servii imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Puteti servi, daca doriti, gingerata, cu gheata, noi preferam fara din cauza celui mic!
Mereu o supa de salata verde este binevenita dupa o perioada de sarbatoare. Se poate prepara sa fie mai light,...
Supa de salata verde cu galuste de faina albaO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata