Gingerata

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 cm de ghimbir
  • -1/2 lamaie
  • -2 linguri de miere
  • -1l apa plata sau apa usor mineralizata

Mod de preparare

Ghimbirul se curata si se taie bucatele. Bucatele de ghimbir se pun in paharul de blender, iar peste ele se pun mierea si zeama de lamaie.

Se pun 500 ml de apa (atat intra in paharul meu de la blenderul vertical) si se mixeaza cateva momente cu blenderul.

Dupa, sucul se pune intr-o carafa mai mare si se mai adauga 500ml apa. Inainte de a se servii, e indicat sa strecurati, gingerata.

Racorire placuta:)
Se poate servii imediat sau se poate lasa putin la frigider.
Puteti servi, daca doriti, gingerata, cu gheata, noi preferam fara din cauza celui mic!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.