Intr-un vas, caramelizati pe foc, 2 1/2 lingura zahar, pana capata o culoare maronie. Stingeti cu 2-3 linguri de apa si lasati sa fiarba la foc mic, pana se ingroasa putin.
Separat, turnati in pahar de sticla inalt, cafeaua calduta, adaugati inghetata si siropul caramel. Ornati cu frisca batuta peste care presarati putina cacao pudra.
Serviti cu paiul.
Dacă tot e sezonul lor, al fructelor parfumate de toamnă, vă invit să încercați si voi această prăjitură...
Desert prajitura de toamna cu fructe si budincaEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj