Cafea cu Crema de Alune si Frisca

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 1 persoana:
  • 1 ceasca de cafea fierbinte
  • 1 lingurita de crema de alune (nutella, finetti)
  • frisca
  • alune
  • zahar (facultativ)

Mod de preparare

Intr-o cescuta de cafea transparenta sau de punci se pune o lingurita plina cu crema de alune. Se intinde crema cu lingurita pe peretii cestii. Se prepara o cafea destul de tare si se toarna in cescuta. Se pune deasupra frisca, cat dorim.

Presaram alune maruntite si putina cafea macinata. Ornam cu o aluna intreaga. Daca vrem sa fie mai dulce, se poate pune si putin zahar in cafea. Eu nu am adaugat zahar si mi s-a parut suficient de dulce. Oricum, depinde si de gustul fiecaruia.
Se serveste imediat calda.

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci