Trandafiri Aperitiv

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • salam uscat

Mod de preparare

Foietajul se scoate din frigider si il lasam sa ajunga la temperatura camerei.

Intindem foaia de foietaj si taiem fasii pe lungime. Apoi o taiem iarasi in doua parti egale pe latime.

Pe fiecare fasie punem felii de salam (feliate foarte subtire) , astfel incat jumatate de felie de salam sa fie pe aluat cealata in afara acestuia. Rulam fasiile formand astfel forma unui trandafir.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptorul incins la 200 grade pina ce foietajul s-a rumenit frumos.
Salamul uscat poate fi inlocuit cu salam de vara, parizer, sunca... dupa preferintele fiecaruia!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.