Tortilla de Patatas (turta de Cartofi cu Oua)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 oua
  • putin lapte
  • sare
  • ulei
  • Optional: se pot adauga vinete
  • dovlecei

Mod de preparare

Se taie cartofi in feliute subtiri si mici se pun la prajit cat sa se inmoaie cartoful doar, usor rumeniti.

Cat se prajesc/fierb in ulei cartofii se bat ouale.

Se scurg cartofii bine si se adauga ouale batute, sare si altceva daca doriti. Se amesteca bine si se adauga putin lapte ptr a face o masa omogena.

Daca va place sa gasiti bucatele de cartofi nu mestecati f mult.

Se pune intr-o tigaie si se prajeste amestecul pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se serveste atat calda, cat si rece cu maioneza! ! !
Pofta buna!
:)

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...