Tortilla de Patatas (turta de Cartofi cu Oua)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 oua
  • putin lapte
  • sare
  • ulei
  • Optional: se pot adauga vinete
  • dovlecei

Mod de preparare

Se taie cartofi in feliute subtiri si mici se pun la prajit cat sa se inmoaie cartoful doar, usor rumeniti.

Cat se prajesc/fierb in ulei cartofii se bat ouale.

Se scurg cartofii bine si se adauga ouale batute, sare si altceva daca doriti. Se amesteca bine si se adauga putin lapte ptr a face o masa omogena.

Daca va place sa gasiti bucatele de cartofi nu mestecati f mult.

Se pune intr-o tigaie si se prajeste amestecul pe ambele parti, pana se rumeneste.
Se serveste atat calda, cat si rece cu maioneza! ! !
Pofta buna!
:)

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.