Torta Tramezzino

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii de ton in ulei
  • 200 gr maioneza
  • paine feliata
  • o jumatate de ceapa
  • cateva masline verzi si cateva negre
  • piper
  • feliute de branza topita si icre de peste rosii pentru decorat

Mod de preparare

Se scurge tonul de ulei, se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu maioneza, maslinele si ceapa taiate marunt.

Se pune un pic de piper. Apoi cu acesata compozitie se ung pe rand feliile de paine, care se aseaza una peste alta ca o torta.

Deasupra se pune un strat de maioneza care se decoreaza dupa placere cu branza topita si icrele de peste.
Se seveste taiata felii, ca si o torta.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...