Telina cu Maioneza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • telina 500-700gr
  • o ceapa mare
  • 3 castraveti murati
  • maioneza
  • sare, piper

Mod de preparare

Se rade o telina(circa 500-700gr) cu razatoarea pe gaurile mici. Separat se toaca marunt o ceapa mare si 3 catraveti murati sau din aceia aromatizati in otet (care sunt putin mai dulci).

Ceapa si castravetii taiati se adauga la telina rasa, se adauga cateva linguri de maioneza,sare si piper dupa gust.

Se orneaza cu castraveti murati.

Se serveste ca aperitiv.


Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Covrigi dulci cu unt

Covrigi dulci cu unt
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj