Se rade branza de capra prin razatoarea mica si se amesteca cu ouale, apoi se pune ceapa tocata marunut. Se omogenizeaza usor cu o furculita.
Se intinde foaia de aluat pe masa de lucru, se taie in forma rotunda si se asaza foaia de aluat in tava unsa cu putin unt si presarata cu putina faina de grau. Peste aluat, se pune cu lingura, compozitia de branza, se asaza baconul taiat marunt, ciupercutele, rosiile si maslinele si se da tava la cuptor. Cand se rumeneste frumos, este semn ca tarta noastra este gata. Se poate servi cu ketchup sau fara. Oricum va fi servita, va fi excelenta la gust. Sa aveti pofta, dragilor!
Un desert rapid, pe care il puteti pregati pe caldurile astea ca nu trebuie sa stati mult timp pe langa aragaz sau cand aveti...
Lava cakeEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj