Sparanghel cu Bacon

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 bastoane de sparanghel
  • 8 fasii de bacon
  • 8 scobitori taiate in jumatate
  • piper
  • nu am mai pus sare ca bacon-ul e deja condimentat de sare

Mod de preparare

Se indeparteaza partea lemnoasa de la sparanghel, se spala. Infasuram fiecare felie de bacon pe fiecare baston de sparanghel, prinzand baconul de sparanghel cu cate o jumatate de scobitoate de fiecare capat al bastonului de sparanghel.

Se asezoneaza cu piper, se pune intr-o tava si sa da la cuptor pe optiunea grill (daca nu este aceasat optiune, se seteaza cuptorul pe cea mai ridicata temperatura). Eu am lasat bastoanele la cuptor pe optiunea grill pt 15 min (depinde cat de mult vreti sa se prajeasca baconul).
Eu il consider aperitiv, dar se poate servi cu orice ganitura vreti (orez, puree de carofi etc.)

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.