Intr-un bol mic puneti galbenusul de ou cu ulei de masline si Dijon. Cu o spatula amestecati bine pana cand obtineti o maioneza. Intr-un bol mai mare amestecati bine ton, maioneza, ceapa, telina, cimbrul, tabasco si castraveti.
Rupeti mozzarella in bucati mici si distribuitii in amestecul cu ton apoi asezonati. Ungeti feliile de paine cu unt pe ambele parti apoi transferati intr-o tava cu folie de aluminiu. Este critic sa ungeti painea cu unt.
Puneti tava sub grill si pajiti pe ambele parti pana cand painea are o culoare aurie. Cand scoateti tava alegeti partea cea mai prajita de paine si puneti-o cu fata in jos. Distribuiti uniform ton pe acestea.
Presarati cheddar deasupra apoi tineti din nou sub grill pana cand branza s-a topit si incepe sa prinda o culoare aurie. Serviti simplu sau optional cu putina salata si/sau castraveti murati.
* Lasati aceste sandwich-uri sa se raceasca 4-5 minute pentru a simti mai bine gustul ingredientelor si de nu avea neplacerea si discomfortul de a va arde.
Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe blogul Retetecalamama
Prajitura cu mere si gutuiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj