Sandvisuri cu cremwusti de pui facute la sandvismaker

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 13 g drojdie proaspata;
  • o lingurita zahar;
  • 125 ml lapte cald;
  • circa 160 g faina;
  • sare;
  • o lingura ulei;
  • 6 cremwusti de pui;
  • unt pentru uns plita sandvismakerului

Mod de preparare

Se dilueaza drojdia cu o lingurita de zahar. Se adauga laptele, se cerna faina peste el si se adauga sarea. Se framanta coca, la final adaugand o lingura de ulei, se formeaza o bila, apoi se lasa sa creasca, acoperita cu un prosop, la loc cald.

Se fierb cremwustii si li se indeparteaza membrana.

Se unge cu unt plita aparatului de facut sandvisuri. Se ia un sfert din coca si se intinde pe plita. Se aseaza cremwustii taiati pe jumatate, pe lungime, apoi se intinde o foaie dintr-un alt sfert de coca si se pune peste cremwusti, lipind bine capetele de aluat. Se inchide usa de la aparat si se conecteaza la priza. Se verifica daca sandvisul este gata atunci cand lumina verde este aprinsa. Se procedeaza la fel si cu celalalt sandvis.

Se pot servi cu ketchup sau mustar.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu lamaie

Am vazut aceasta tarta la Miha, doar ca eu am adaugat si niste almette in crema, n-am avut decat doua lime mai maricele ( in...

Reteta de tarta cu lamaie
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj