Saleurile cu cascaval sunt niste gustari delicioase si usor de facut. Sunt perfecte pentru orice moment al zilei, fie ca e micul dejun sau o gustare rapida.
Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa, framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele, intindem coca pe o planseta, apoi o rulam. Invelim ruloul in folie alimentara si introducem la rece, pentru cateva ore. Eu l-am lasat la rece, pana a doua zi.
Taiem ruloul de aluat pe jumatate. Luam fiecare jumatate de rulou si il asezam pe o planseta pe partea ingusta, presam cu mana, apoi intindem cu sucitorul. Taiem fasii cat dorim de inguste si lungi, le ungem cu ou batut, apoi presaram cascaval ras.
Asezam saleurile in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pana se rumenesc.
Foarte fragede. Se topesc in gura.
Daca v-a placut reteta noastra, va invitam sa descoperiti si altele: saratele cu branza sarata - gustarea perfecta, saleuri de casa sau saleuri cu cascaval.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.